Wie zijn wij

Wij zijn Wim en Margreet en al jaren reizen wij tijdens onze vakanties met onze Land Rover Defender door Europa. We houden van het outdoor leven en nemen ook vaak de ongebaande paden. We vertrekken ’s ochtends en weten niet waar we ’s avonds slapen. Verdwalen kan niet. Dwalen wel. Door deze manier van reizen zijn we op veel mooie plekken gekomen.

Onze missie

Avontuurlijke reizigers een basis comfort bieden en een optimale beleving van het outdoor gevoel. Samen met onze gekwalificeerde partners een ambachtelijk Nederlands product maken met een zo klein mogelijke footprint. Elke Tracking Trailer is door ons zelf ontwikkeld en wordt in onze eigen productiehal met de hand gebouwd.

Enthousiast

Omdat wij zo enthousiast zijn over deze manier van reizen maken wij dit gevoel voor iedereen mogelijk. We hebben niet alleen mooie plekken gezien maar hebben ook onvergetelijke ontmoetingen gehad met locals en medereizigers. Met onze Tracking Trailers kun je makkelijk op elke plek overnachten. Je kampeerplek is heel snel ingericht en even snel weer klaar voor vertrek. In veel landen is wildkamperen toegestaan (check altijd wel de lokale regels). Overnachten op een camping kan natuurlijk ook.

Wim en Margreet Ten Broeke. Avontuurlijke reizigers