Speciaal voor onze Trailers bieden wij diverse accessoires en de Roof Space Daktent aan

RACKSTER ROOFRACK

Om een daktent, luifel of dakkoffer te kunnen monteren heb je een stevig roofrack nodig. Rackster roofrack is speciaal voor Tracking Trailer ontworpen.

Rackster is gemaakt van sterk, gepoedercoat RVS en aluminium
liggers. De liggers kunnen op verschillende posities geplaatst worden, waardoor Rackster voor vrijwel elke toepassing geschikt is.
Rackster is ook voorzien van het Airline-rail systeem. Hierdoor kunnen er heel gemakkelijk diverse montagepunten en snelkoppelingen aan bevestigd worden, voor bijvoorbeeld een tarp/schaduwdoek, hangmat
of het bevestigen van extra lading.


De Roof Space® 2

Deze daktent biedt de ruimte van een soft cover tent met de voordeleen van een hard cover tent. Deze tent laat zich zonder moeite binnen twee minuten opzetten en ook weer inklappen.

De panoramamodus voegt binnen en buiten samen tot één ervaring: de dak-tent wordt een dakterras.

Voor een bijzonder gezonde en comfortabele slaap leveren wij een hoogwaardig matras en standaard een anti-condens 3D mess

Technische specificaties:

De Roof Space is geopend 255 cm lang, 146 cm breed en heeft een binnen hoogte van 130 cm
Gesloten, heeft de Hard cover een afmeting van 156 cm lang en 136 cm breed met een hoogte van 21 cm
De matras heeft een afmeting van 135 cm x 200 cm en aan het hoofd of voeteneinde is voldoende ruimte om spullen in de tent op te bergen
De Roof Space weegt inclusief matras 67 kg


DE RHINO RACK BATWING LUIFEL

De Batwing-luifel is de perfecte aanvulling op uw kampeeravontuur. Hij straalt niet alleen door zijn stijlvolle uiterlijk, maar is ook bijzonder eenvoudig in gebruik. De luifel is in slechts enkele minuten op te zetten en het opbergen kost weinig tijd, wat het gebruiksgemak aanzienlijk vergroot.
Doordat het materiaal water- en schimmelbestendig is, biedt de luifel optimale bescherming als het regent. Het lichte en robuuste materiaal biedt dankzij de UV 50+-test bovendien een ideale bescherming tegen de zon. Dankzij de hoogwaardige afwerking en uitstekende kwaliteit zul je lang plezier hebben van je luifel.
Bij de levering zijn alle benodigde onderdelen inbegrepen, zoals scheerlijnen, haringen, telescoopstangen en de montage set. Dit alles kan tot het volgende gebruik in de duurzame PVC-zak worden bewaard.

De luifel heeft een gewicht van 21,5 kg. en wordt compleet geleverd met:

  • 10 haringen
  • Tas voor haringen
  • 8 scheerlijnen
  • 1 spanband
  • 2 universele houders
  • 2 reserve scharnieren

Ontworpen voor snelle, eenvoudige installatie en inpakken. Roestbestendige, zwart gepoedercoate palen en frame. Dubbel gestikt klittenband voor extra duurzaamheid. Fel oranje gekleurde scheerlijnen voor zichtbaarheid. Kunststof scharnieren voor flexibiliteit en duurzaamheid.


KOALA CREEK EXPLORER LUIFEL GRIJS 250 x 250 CM.

Heel doordachte Koala Creek® Explorer luifel met vele unieke en doordachte details. Past perfect aan een zijkant van een auto of trailer. Zit in een stevige hoes en staat in een oogwenk op.

Een Koala Creek® Explorer luifel zit in een sterke zwarte PVC hoes met een degelijke waterbestendige rits. Aan de buitenkant zitten enkele spanbandjes en binnen in enkele klittenbanden om alles tijdens een reis op de plaats te houden.

Afmeting en gewicht
Ingeklapt ca. 255 x 10 x 10 cm.
Uitgeklapt ca. 250 x 250 cm.
Werkelijke totaal gewicht – massa ca. 10 Kg.


KOALA CREEK® EXPLORER COMBINATIE VAN LUIFEL ZIJWAND – VOORWAND 250 X 200 CM.

Te gebruiken als zijwand of voorwand van je Explorer luifel. Gemaakt van sterk grijs 300 gr/m2 grijs RipStop polycotton doek (Technisch katoen). afmetingen ca. 250 x 200 cm.

Past als zijwand aan de Explorer luifels met een uitval van 250 cm., of als voorwand aan de Explorer luifel 250 x 250 cm., maar in principe ook bij veel andere merken luifels of iedere peesgleuf.


KOALA CREEK® EXPLORER LUIFEL ONDERTENT 250 X 250 CM.

Hiermee maak je heel snel van je luifel een ruime tent met uitritsbare vloer.
Aan een zijkant en voorkant een deur met daarachter mesh gaas.
Aan een zijkant een raam met daarachter meshgaas.
Aan de autokant een deur van ca. 180 x 130 cm.
Vloer oppervlakte is gelijk aan de luifelmaat.
De hoogte is ca. 200 cm.

Past zo aan de Explorer 250 x 250 cm. luifels met een uitval van 250 cm.