HET TRACKING TRAILER REISAVONTUUR BEGINT HIER

Als je reis het doel is en
je het outdoor-gevoel optimaal wil beleven.

De Tracking Trailer EXPLORER

Squaredroptrailers zijn ongekend populair in Australië, Canada en Groot-Brittannië. Wij zijn er trots op de eerste Nederlandse Squaredroptrailers te ontwerpen en te bouwen, de Tracking Trailer EXPLORER en de EXPERIENCE.

Tracking Trailer is de éérste die in Nederland Squaredroptrailers ontwikkelt en bouwt. Een Tracking Trailer EXPLORER is een karaktervolle, compacte trailer die in drie uitvoeringen wordt geleverd; de Basic-line, de Comfort-line en de Comfort-line OG. Elke Tracking Trailer EXPLORER heeft een comfortabele, ruime slaapplaats voor twee personen op een perfect matras en biedt een schuilplek bij regen of harde wind.

Voor de ontdekkingsreizigers

De EXPLORER is gemaakt voor de avontuurlijke en ontdekkende reiziger. Wil je veel zien en beleven en comfortabel reizen? Dan is de EXPLORER je ideale reisgenoot. Je hebt weinig opzet- en opruimtijd nodig. De EXPLORER is zeer snel opgezet (ca. drie minuten) en ook weer even snel gereed voor vertrek.

De EXPLORER biedt een ruime comfortabele slaapplaats voor twee personen. Eventueel met een daktent uit te breiden zodat je met vier personen kunt reizen.

De EXPLORER Basic-line heeft een zeer comfortabele slaapplek voor 2 personen, kastruimte in het slaapcompartiment en een naar eigen inzicht in te richten pantry-ruimte. De pantry-ruimte kan gebruikt worden om te koken en biedt ook veel kastruimte. Kijk voor de standaarduitrusting op de prijs-optielijst.

De EXPLORER Comfort-line heeft ook een zeer comfortabele slaapplek voor 2 personen, kastruimte in het slaapcompartiment. De pantry-ruimte van de Comfort-line is ingericht met een spoelbakje, een koudwaterkraan, compressorkoelbox en kooktoestel. Kijk voor de standaarduitrusting op de prijs-optielijst.

Met de EXPLORER Comfort-line OG kun je volledig onafhankelijk reizen. De afkorting OG staat voor OFF-GRID. EXPLORER Comfort-line OG is uitgerust met een powerpack met lithium accu een zonnepaneel. Je wekt je eigen energie op onderweg. Vanzelfsprekend heeft ook de EXPLORER Comfort-line OG een zeer comfortabele slaapplek voor twee personen, kastruimte in het slaapcompartiment. De pantry-ruimte van de Comfort-line OG is ook ingericht met een spoelbakje, koudwaterkraan, compressorkoelbox en een kooktoestel. Kijk voor de standaarduitrusting op de prijs-optielijst.

Heerlijk slapen op je reizen

Een goede en comfortabele nachtrust laat je nog meer genieten van je reisavontuur. Daarom is elke EXPLORER uitgerust met het zeer comfortabele Froli-bedsysteem. Samen met een zorgvuldig voor de EXPLORER op maat gemaakt matras een garantie voor comfortabel slapen.

De EXPLORER is zodanig ontworpen dat er met een Tracking Trailer roof-rack ook een daktent en/of luifel op gemonteerd kan worden. Je beschikt dan over 4 comfortabele slaapplekken en blijft toch heel compact.

Basis kenmerken van een Tracking Trailer EXPLORER Squaredroptrailer

  • Karaktevolle en stoere uitstraling
  • Compacte lichtgewicht trailer
  • Geschikt voor vrijwel elke auto
  • Comfortabele slaaplek met hoogwaardig matras
  • Geschikt om een daktent op te leggen
  • Snel op te zetten en weer op pad te zijn
  • Nederlands, handgemaakt kwaliteitsproduct

Nog mooier en persoonlijker

Met de vele opties kun je je EXPLORER nog mooier maken en/of beter laten aansluiten bij je wensen.

Prijslijst – optielijst Tracking Trailer (versie 1.06.23) EXPLORER

Wil je avontuurlijk op reis? Reserveer of neem contact op!