OPTIES VOOR JE TRACKING TRAILER

De standaard uitrusting van onze Tracking Trailers is erg compleet. Maar met onze opties kun je je trailer nog comfortabeler of persoonlijker maken.

Beweegbaar vloerdeel

Met een beweegbaar vloerdeel kun je gemakkelijker je bagage in of uit de trailer pakken. Het beweegbare vloerdeel beslaat ca. de helft van de vloeroppervlakte van de trailer. Het beweegbare vloerdeel staat op acht bokwieltjes en heeft een draagvermogen van ca. 300 kg.  

Prijs beweegbaar vloerdeel € 135,- inclusief BTW.

Beweegbare vloerdelen

Met de beweegbare vloerdelen kun je nog gemakkelijker je bagage in of uit de trailer pakken. de beweegbare vloerdelen beslaan ca. de helft van de vloeroppervlakte van de trailer. De beweegbare vloerdelen staan op bokwieltjes en hebben samen een draagvermogen van ca. 350 kg.  

Prijs beweegbaar vloerdeel € 198,- inclusief BTW.

Disselkist Stabilo®-Box 500-3

Stabilo®-box 500-3, 510x340x300mm. Met geïntegreerd slot en reservesleutel, de kleur is zwart en gemaakt van kunststof. De disselkist is geschikt voor opbouw op de dissel. De afmeting van de disselkist is: 51 × 34 × 30 cm.  Voor het monteren van de Stabilo disselkist, is ook een montage-set nodig.

Prijs Stabilo disselkist met montage-set is € 123,- inclusief BTW.

Reservewiel 13″

Reservewiel inclusief montage-set

Prijs reservewiel met montage-set is € 195,- inclusief BTW.

Stoere off-road banden

Stoere off-road banden geven je trailer extra grip en uitstraling. De off-road banden worden gemonteerd op een zwarte stalen velg geleverd.

Prijs voor een set off-road banden met velg € 389,- inclusief BTW

Wil je avontuurlijk op reis? Reserveer of neem contact op!